Sniping Cup problem
| Author | Posting |
WerkoS wrote: Witam,Jeżeli macie jakiekolwiek pytania odnośnie rozgrywek, które prowadzimy w serwisie Consoles.net, proszę o założenie nowego topiku i zadanie pytania. Nasi Admini służą pomocą W imieniu gracza NeO5_PL : "Chciałem się zgłośić, jednak prosi mnie o podanie PSN. Gdy podaje pisze Cytuj:Poczekaj do momentu zweryfikowania wprowadzonej zmiany przez administratora ligowego. I tak jest ciągle, nic się nie rusza. Więc co powinienem zrobić? Zależy mi na udziale w zawodach, dlatego proszę o szybką odpowiedź. Neo" Nie mam praw, mimo przypominania o zaistnialym fakcie, takze w ostatecznosci jestem zmuszony "zawracac dupe". [ quote ]
|
|
| Mam pytanie:chce się zapisać na sniping cup i pisze mi że:Wymagania dotyczące rejestracji. Jeżeli pole oznaczone jest jako "No", oznacza to, że nie spełniasz określonego wymagania: Konto gry Aby dołączyć do ligi, zawodnicy muszą wprowadzić w swoich profilach konta gry. Typ: PSN ID (kliknij tu, aby dodać) min. członków: 1 wtf?! [ quote ]
|
|
| Już za kilka dni CSL zostanie reaktywowane, gdyż zmienił się zarząd. Tymczasem proszę wypatrywać informacji na stronie głównej, tam zostanie wszystko podane "co i jak". [ quote ]
|
Poland