Modern Warfare 2
| Author | Posting |
| Gdzie jest ladder i jak daleko są prace nad dołączeniem tej gry do CSL PL ? Chyba nie trzeba wspominać, że jest to najpopularniejsza gra teraz, również w PL. greetz David [ quote ]
|
|
| Chodzi ci o Ladder klanowy tak ? a na jaka console ? [ quote ]
|
|
| na x360, chodzi mi o 1on1 i clan ladder. [ quote ]
|
|
| na Xsa nie wiem, podobno ma byc liga tak jak na PS3. A ladder 1v1 juz jest dawno , ale nieaktywny bo nikt niegra... http://www.consoles.net/pl/cod_mw2-360/1on1/ladder/ [ quote ]
|
|
| okej dzięki o to mi chodziło ;] [ quote ]
|
|
| Witam prace nad liga trwaja, przewidywany start ligi juz 15 Lutego. Pozdrawiam Astor [ quote ]
|
|
| Gdzie są jakiekolwiek zasady rozgrywania meczów w ladderze 1v1 Xbox 360? [ quote ]
|
|
| Czy dla MW2 zasady co do dozwolonych broni, dodatków, perków itd. są takie same do wszystkich ladderów jak i do 1on1? Bo tylko tam znalazłem te zasady. [ quote ]
|
|
już chyba z 2tyg czekam na dołączenie do ligi... nice panowie ![]() [ quote ]
|
|
| Witam , Dlaczego nie ma trybów Hardcore ? Moim zdaniem jest bez sensu grać w lidze jak gra nie oddaje 100% tego co powinna czyli ograniczony hud zwiększone obrażenia od pocisków oraz ogień sojuszniczy [ quote ]
|
|
| milcz noobie. [ quote ]
|
|
Rav wrote: milcz noobie.Ale szalejesz intelgencja ![]() wydaje mi sie ze dobrze bybylo zrobic Normal Leader oraz Hardcore ;] [ quote ]
|
|
| MW2 znudziła ji sie ta gra ale pozatym jest fajna [ quote ]
|
|
| MW2 to najlepsza gra [ quote ]
|
Poland